Nasevat

0

Kuka tietää, kauanko saa yleistä ajorataa käyttää parkkipaikkana henkilöauto, joka on merkitty punaisella lapulla ”ajokiellossa”? Lenkillä olen nähnyt omakotialueella edellä mainitun auton, joka ollut siellä jo pitkään, kuukausia? Hankala paikka, mutka lähellä.

Ihmettelevä lenkkeilijä

Ei ole ihme että hoitoalalla on huutava resurssipula, kun kotihoidon lisäresurssiksi ei kelpaa edes lähihoitaja-yrittäjä. Mauton vitsi koko Varha!! Kiitos Katrille upeasta hoivasta ja huolenpidosta!

Vihainen omainen

Kenenköhän ylläpitoon kuuluu Alvar Aallontien varrella kaatuneena olevan sähkökaapin hoito? Paksu sähkökaapeli näkyi kaappiin menevän, virta päällä? On noita Kiusalan alueelle teiden varsilla useampia. On se vaan niin hyvä, että Caruna noita siirtomaksuja korottaa saadakseen ”linjat” kuntoon.

Masi