Paimion Kiekkoseuralla vaisu avaus, erikoistilanteissa ei onnistuttu

0
Hyvää, ennakoivaa maalivahtipeliä nähtiin molemmin puolin. Keltapaitaiset Eppu Varjamo ja Benjamin Roozbejan juonimassa PKS:n toista maalia.

TURKU, jääkiekkko Paimiolaisten jääkiekkoseurojen kakkosdivari-kausi polkaistiin käyntiin viime torstaina, kun viime kaudella kuuman playoff-sarjan pelanneet Chiefs Turusta ja Kiekkoseura Paimiosta kohtasivat kauden avausottelussa.

Runsaista poissaoloista kärsinyt Kiekkoseura aloitti ottelun pirteästi, mutta ajassa 11.44 PKS:n Lauri Tenhunen komennettiin istunnolle kampituksesta. Reilut reilut 20 sekuntia myöhemmin kiekko löysi tiensä paimiolaisten maalia ansiokkaasti vartioineen Max Hovilan selän taakse.

Chiefs-maalista merkintä Mikko Kauniston tehosarakkeeseen.

Edellisestä maalista ei ehtinyt kulua kauan, kun kiekko oli jälleen PKS-maalissa. Sarjan taitavimpiin pelureihin kuuluva Tiitus Tuominen oli pahanteossa iskien turkulaiselle isäntäjoukkueelle johtolukemat 2-0.

Ja kun vyöry alkoi, ei loppua tahtonut tulla. Digitaalit näyttivät 14.32 kun omat koirat purivat: tällä kertaa Chiefsin maalinteossa oli PKS-kasvatti Anton Alsila .

Erän lopussa paimiolaisleiri sai hieman lohtua, kun tuore PKS-kasvo ja oivalliseksi pelimieheksi paljastunut Eppu Varjamo laittoi ranteet lukkoon ja kiekon Chiefs-maaliin. Erätauolle lukemissa 3-1.

Toisen erän puolivälissä Chiefs otti kaksi rangaistusta peräjälkeen, ja Kiekkoseuralle tarjottiin mahdollisuutta kavennukseen 5-3 -ylivoiman muodossa. PKS-maalit jäivät kuitenkin haaveeksi. Sitä vastoin kiekko löysi tiensä paimiolaisten maaliin päällikkölauman pelatessa alivoimalla.

Maalintekijänä oli Jaakko Rakkolainen .

Erän lopulla PKS iski toistamiseen. Eemeli Tenho otti roolia ja tempaisi vahvan yksilösuorituksen päätteeksi pikkumustan takanurkkaan. Varjamo toimi alustajana.

Erätauolle mentiin Chiefsin johtaessa kahdella maalilla.

Kolmas erä ehti vanheta vain kaksi minuuttia, kun Chiefsin Tiitus Tuominen uiskenteli jälleen maalintekoon. Lukemat 5-2, ja alkoi näyttämään jo melko pahalta paimiolaisten perspektiivistä tarkastellen.

Kuitenkin lähes välittömästi maalin jälkeen turkulaiset ottivat kahden minuutin rangaistuksen, ja keltapunainen iski jälleen. Varjamo oli asialla maalinedustalla. Mainion alustuksen osumaan tarjoilivat Benjamin Roozbehan ja Eemeli Tenho.

Ajassa 50.27 Chiefsille tuomittiin kahden minuutin rangaistus. Kiekkoseuralla oli mahdollisuus iskeä elintärkeä kavennus, mutta jälleen turkulaispoppoo päätti iskeä alivoimalla, tällä kertaa Miika Laaksonen oli kurittajan roolissa.

Kun vielä ajassa 56.33 Santtu Kalatie iski vastahyökkäyksen päätteeksi 7-3 tauluun, voitiin todeta ettei avausottelusta jäänyt paimiolaisleiriin muuta kuin aina arvokasta kokemusta.

– Juu, poissaoloja oli, ja kuormitus kasvoi osalle pelaajista turhan suureksi. Emme kuitenkaan ala enempiä syväanalyysejä tai selityksiä pohtimaan, vaan työ jatkuu. Tulevalla viikolla otamme pari laadukasta treeniä alle, ja viikonlopulla päästään testaamaan naapurin iskukyky, kommentoi PKS-valmennus.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän