PKS jyräsi Hakan – Paikallispelistä tuli trillerin sijaan yksipuolinen yliluistelu

0

PAIMIO

Odotettu Paimion Kiekkoseuran ja Paimion Hakan välinen jääkiekon jännitysnäytelmä kuihtui lopulta varsin latteaksi lauantai-illan viihteeksi. Ensimmäinen erä oli vielä tasaväkistä ja energistä kamppailua, mutta toisessa erässä Hakan peli suistui pahasti pois raiteiltaan, eikä mainittavaa piristymistä tapahtunut enää koko illan aikana.

PKS:llä sen sijaan riitti potkua ja virtaa viimeisille sekunneille saakka, ja kymmeneskin maali oli loppuminuuteilla aivan hollilla. Yhdeksän maalia oli joka tapauksessa riittävä määrä kertomaan, että Paimion kiekkohegemonia on juuri nyt vahvasti Kiekkoseuran näpeissä.

PKS on saanut riveihinsä muutaman mainion vahvistuksen, ja se todellakin vaikutti otelun kulkuun. Hakakin on vahvistunut viime kaudesta, joskaan se ei lauantaina käynyt juurikaan ilmi. Avauserän jälkeen Hakan vitjat olivat pitkälti ns. nallipyssyketjuja, ja kun puolustuskin harhaili milloin missäkin maalin takana, niin tulos jäi tällä kertaa harmillisen laihaksi.

Mutta ei PKS:n kannata silti vielä liiaksi paistatella syysauringossa. Seuraava paikalliskamppailu pelataan jo vajaan kolmen viikon kuluttua, ja on melkoinen ihme, ellei Haka-luistimissa ole silloin aivan toisenlainen potku.

PKS toki on varmaan tuolloinkin vahva haastaja, ellei peräti ennakkosuosikki.

Lohkon kärkisijoillekin paimiolaisilla saattaa olla asiaa, mutta parempia olla veikkailematta liikoja, kun takana on vasta pari pelattua ottelua joukkuetta kohden.

PKS:n tehomiehinä häärivät lauantaina Veeti Mäkelä (2+2), Eppu Varjamo (0+4), Elias Ruohomäki (2+1), Jesse Vahtera (1+1) ja Benjamin Roozbehan (0+2).

Hakan ainoan maalin laukoi Aleksi Sillanpää.

PKS-maalissa Pontus Paakkonen otti kiinni lähes kaiken. Haka-maalilla Axel Rask ei loistanut, mutta ei myöskään ollut syypää tappioon.