NASEVAT

1

Löytyykö Paimiosta sähköpuolen yrittäjää, joka voisi vaihtaa Santa-ahteentien päästä rikkoutuneen katuvalaisimen? Kaupunki siihen ei pysty, toistuvista pyynnöistä huolimatta. Valaisin on toiminut viimeksi vuoden 2022 keväällä. Laskun voi lähettää minulle.

Tuomas Kunnari

Pelottavia tilanteita päivittäin. Rekka parkissa Paimion keskustaajaman kakkoiskulmalla. Kapealla tiellä kulkevat lapset pyörineen, koiran ulkoiluttajat jalkaisin ja asukkaat autoilla. Kuljettajalle asiasta ilmoitettu, mutta ei vaikutusta. Onneksi on firman logo kyljessä. Upeaa mainosta!

Koska kolisee?!

Miksi aurauskepit on sijoitettu kauas tienreunasta? Talvikunnossapidon jälkeen viheralueet lienevät uudessa uskossa.

SuKo

Voisiko VARHA selittää sauvolaisille, mikä järki on antaa vain influenssa-rokote Sauvossa? Jos haluaisin korona-rokotteen, pitäisi mennä Paimioon! Onko tarkoitus saada tilastot näyttämään ettei Sauvon pisteellä ole enää käyttöä?

Leena Kristiina

On se kumma salaseura tuo Paimion keskusteluryhmä Facebookissa. Kaksi kuukautta koittanut liittyä, mutta ei ole päässyt.

Perjantai-iltaan viihdettä

1 KOMMENTTI

  1. Oli erittäin onnistunut rokotus Paimiossa sunnuntaina. Ei jonotusta, ystävälliset hoitajat, hyvä opastus, kaikki pelasi onnistuneesti. KIITOS!

Kommenttien lisääminen on estetty.