Piia Koriseva haluaa lähteä ehdolle EU-parlamenttiin

0

Varsinais-Suomen Keskustan piirikokous nimesi kaksi eurovaaliehdokasta Keskustan puoluevaltuustolle. Näistä toinen on paimiolainen Piia Koriseva. Keskustan eurovaaliehdokkaista päättää Keskustan puoluevaltuusto Lahdessa ensi viikonvaihteessa.

Piia Koriseva on paimiolainen yrittäjä ja toimittaja. Hän nimeää puolueen tiedotteessa vahvuudekseen rohkeus tarttua epäkohtiin ja tuoda julki mielipiteensä.

– Maatalouttamme tukemalla vahvistamme omavaraisuuttamme, jonka merkitystä ei voi riittävästi korostaa. Lisäksi olen äiti ja koen, että velvollisuutenani on tehdä kaikkeni, jotta myös tulevilla sukupolvilla olisi hyvä elää tässä rakkaassa kotimaassamme., sanoo Koriseva

Koriseva on Paimion kaupunginvaltuutettu ja maakuntavaltuutettu. Hän on ollut ehdolla myös eduskunta- ja aluevaaleissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän