PomeFestin ensimmäiset esiintyjät julkaistu – ”Aivan järjettömän kova…”

0
Paikallinen Yellow Plague oli itseoikeutetusti ensimmäinen yhtyekiinnitys, mitä PomeFestiin tehtiin.

Paimio

Ensi heinäkuussa järjestettävä PomeFest-musiikkifestivaali on julkaissut lokakuun lopun ja marraskuun aikana ensimmäisiä yhtyekiinnityksiään. Paikallista osaamista Paimion Jokipuistoon kohoavalla lavalla edustaa paimiolainen rock-yhtye Yellow Plague. Muita loppusyksyn artistijulkaisuja ovat cover-yhtyeet Kakkupojat, Luuvitonen ja No Limits Coverband. Raskaamman musiikin edustajina PomeFestissa nähdään taas turkulaiset Awake Again ja Herja.

– PomeFest-artistijulkaisut jatkuvat. Koska haluttiin suomeksi laulettua kotimaista metallimusiikkia, ja yritetään yhä tarjota lähialueilla tuotettua kamaa, niin Lemi oli liian kaukana. Siksipä Suomen Turku ja Herja, fiilisteltiin PomeFestin Facebook-päivityksessä marraskuun puolivälissä.

Awake Again on taas tuttu esiintyjä muun muassa Ruisrock-festivaaleilta.

Lisää julkaisuja luvassa


Lisää artistijulkaisuja on luvassa vielä, ja päiväkohtainen festivaaliohjelma julkaistaan lähempänä tapahtuma-ajankohtaa. Toistaiseksi voi kuitenkin sanoa, että PomeFestin esiintyjäkattauksen perusteella kyseessä on vahvasti rock- ja metallimusiikin nimeen vannoma debyyttifestivaali.

– Mikäli seuraajat yhtään meitä Poimarin puuhaajia tuntee, on varmasti herännyt ihmetystä, että eikö muka PomeFesteillä nähdä mitään räyhäkästä metallibändiä? No eihän se nyt niin voi olla, joten rakkaat ystävät.. Saanemme esitellä: Aivan järjettömän kova Awake Again! tunnelmoitiin puolestaan PomeFestin Facebook-sivuilla marraskuun alussa.

PomeFest järjestetään ensi kesänä Paimion Jokipuistossa 26.–27. heinäkuuta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän