Tulisiko Paimion rakentaa sisäliikuntahalli? Vai pitäisikö koko asia kuopata jälleen kerran? Vastaa Kuntsarin kyselyyn!

9

Paimion kaupunginvaltuusto päättää ensi viikon keskiviikon kokouksessaan muun muassa siitä, rakentaako Paimio vuosina 2024-2025 uuden sisäliikuntahallin Urheilupuistoon, jäähallin viereen. Asia eteni kaupunginhallituksesta valtuuston pöydälle äänin 7-3, mutta oletettavasti valtuuston äänestyksestä on luvassa tiukempi.

Mitä mieltä sinä olet? Pitäisikö Paimion rakentaa sisäliikuntahalli? Käy vastaamassa alla olevaan kyselyyn ja anna mielipiteesi joko asian puolesta tai sitä vastaan.

9 KOMMENTIT

 1. Sisäliikuntahalli tarpeeksi isona on “pakollinen” asia paimioon. Saataisiin salibandy, lentopallo takaisin paimioon harrastamaan. Hallissa pitäisi olla vahintaa 2kpl täysmittaisia kenttiä, toinen katsomolla. Kentilla pitää olla mahdollista pelata salibandyä,koripalloa,lentopalloa ja futsalia täysimittaisena jotta voidaa liiton pelejä pitää. 2 kenttää sen takia, että kaikille riittää hallivuorot.

 2. Liikuntahallin rakentaminen tulee aloittaa heti. Kouluikäisille monipuolista liikuntaa, joka tuo hyvän pohjan liikuntaharrastukselle. Puitteet kuntoon. Kannatan myös ulkolajeja . Terveelliset elämäntavat opitaan kotona ja koulussa. Iltaisin harrastuskäyttöön. Turnauksia. Urheilupuiston uusi kukoistus ! Työtä ja verotuloja kaupunkiin jo rakennusaikana. Olen ehdottomasti äänestämässä sisäliikuntahallin puolesta. Nuoriin sijoitetut eurot pelastavat monelta pahalta jatkossa.

 3. Vanhat liikutasalit ovat jo liian pieniä ja suurentaminen on mahdotonta ,joten kannatan hanketta nuorten liikkumisen lisäämiseksi, olemme jo pfgs:n kanssa koittaneet saada nuoria liikkumaan ja joitakin olemme myös saaneet ,mutta kausi on melko lyhyt suomen kesässä .

 4. Koulujen salit on jo niin täynnä, että on vaikea saada liikuntavuoroja. Ehdottomasti tarvittais kunnon sisäliikuntahalli tämän kokoiseen kaupunkiin!

 5. Tuskin nyt tai tulevaisuudessa on niin sanottua löysää rahaa tähän, mutta nyt tai ei koskaan! Paimiossa on huomattava määrä harrastajia moniin sisäpalloilulajeihin, mutta monille ei ole mitat täyttävää pelipaikkaa virallisiin suorituksiin.

  Tässä kannattaa ajatella ennen kaikkea terveyttä, nuoria ja tulevaisuutta!

 6. Tämä on hyvin monennäköinen asia.Yksi jättiläinen keskelle kaupunkia vai useampi eri puolille keskusta-aluetta.Kulkemiset,kuljetukset,parkkialueet,hallin palvelut ym.ym.Tulevia vuosikymmeniä ajatellen ei yksi “suuri” ehkä kuitenkaan ole viisain ratkaisu.Nesteen ja 110-tien välinen alue hävettävässä kunnossa.Sillekin on PAKKO jotain tehdä!Päättäjämme eivät puhu mitään koko asiasta.Olisi aika herätä!

 7. Koululiikunnan järjestäminen on kunnalle lain velvoittama, ja nyt se ei oikein onnistu, kun salit ovat päiväsaikaan täynnä. Pelkkä Vistan kävelylenkki ei käy liikuntatunnista.

  Myös iltakäytössä nykyiset salit ovat täynnä, ja uudenkin salin käyttöaste tulee olemaan iltaisin korkea.

  Lisäksi kustannustaso on tällä hetkellä alhainen, joten siinä voi säästää pitkän pennin. Tulevaisuuden korkotasoa tuskin kukaan pystyy ennustamaan, se lienee varmaa että historiallisesti täysin poikkeuksellisiin nollakorkoihin ei ole paluuta.

  Niinpä kannatan uuden salin rakentamista. Kunhan Paimio pysyy muuttovoittoisena, ja tänne saataisiin työllistäviä yrityksiä, niin tilanne olisi suhteellisen ok. Valitettavasti tuo jälkimmäinen on vaikea rasti.

 8. Näköjään paimiossa hyvä veli järjestö kun ei hallia ole saatu . Sen nämä typerät päättäjä mitkä ovat häiritsenyt koululaisia , opiskelijoita, marttakerholaisia , paihalaisia . Jokainen pieni pitäjä tarvitsee hyvät liikuntamahdollista . Nämä mitkä sanoi ei voi lähteä yhtä nopeasti kun liikenne valot vaihtuu

 9. Halli tarvitaan, mutta sen paikka olisi parempi Lidlin vieressä. Miksi raklentaa ahtaasti, kun tilaa löytyy… Paikoitustilaa saataisiin enemmän, koulut lähempänä hieno lähimetsä säilyisi. Samaan syssyyn pitäisi rakentaa maauimala!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän