Yrittäjäjuhlassa kimmelsi palkintosade- palkitut yritykset jututettiin jo aiemmin

0
Maakuntajohtaja Kari Häkämies palkittiin maakunnan elinvoiman edistäjä- palkinnolla.

TURKU Varsinais-Suomen Yrittäjät palkitsi kuntakohtaiset yrittäjät ja huomioi pitkäaikaisia yrittäjiä Yrittäjägaalassa Logomossa viime lauantaina. Vuoden yritys on salolainen Vetcare Oy ja vuoden yksinyrittäjä turkulainen Veronica Deac . Vuoden nuori yrittäjä Varsinais-Suomessa on turkulainen Matleena Töhönen .

Varsinais-Suomen maakuntajohtaja Kari Häkämies palkittiin Elinvoiman edistäjä -palkinnolla. Palkinnon kriteerit ovat yhteistyö yrittäjien kanssa, yritysten toimintaedellytysten edesauttaminen, yritysilmapiirin pitäminen avoimena ja luottamuksellisena sekä elinkeinoelämän ja yritysten tarpeiden tunnistaminen Varsinais-Suomessa.

Joulukuusta 2014 saakka maakuntajohtajana toiminut Häkämies jää eläkkeelle vajaan vuoden päästä. Maakuntajohtajan työn lisäksi Häkämies tunnetaan myös muun muassa rikoskirjailijana, sekä entisenä kokoomuksen kansanedustajana ja oikeusministerinä.

Maakunnan yritys Vetcare Oy Salosta


Salolainen Vetcare Oy myy, markkinoi, vie ja kehittää lääkkeitä ja muita eläinten hyvinvointia edistäviä tuotteita. Yritys menestyy taloudellisesti ja toimii menestyksekkäästi erikoisalalla. Vetcare on kasvanut rohkeudella ja innovaatioillaan yhdeksi Suomen johtavista eläinlääkealan yrityksistä. Yritys investoi vuosittain merkittävän osuuden tuloksestaan tuotekehitykseen.

Eläinlääkärit Jukka Kuussaari , Tuomas Kärkkäinen ja Kalevi Heinonen perustivat Vetcaren 1990-luvun alussa. Palkinnon vastaanottivat Logomossa Vetcaren toimitusjohtaja Olli Kuussaari sekä kumppani- ja asiakaskokemuksen johtaja Susanna Peiponen .

– Vetcare on hieno esimerkki Varsinais-Suomen monipuolisesta yritysrakenteesta, Varsinais-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Hanna Munter totesi palkintoa luovutettaessa.

Vuoden yritykset valitsee Varsinais-Suomen Yrittäjien vaalivaliokunta. Yrittäjien varsinaissuomalaiset paikallisyhdistykset tekevät valiokunnalle esitykset palkittavista yrityksistä.

Varsinais-Suomen Yrittäjägaalassa palkittiin pitkän linjan yrittäjiä myös Suomen Yrittäjien timanttiristeillä. Kaarinalainen yrittäjä Esa Kivikoski , Kultaseppä Kivikoski Ky sai timanttiristin 50 vuoden yrittäjyydestä ja Pyöräliike Santala Oy:n Outi Aromaa 40 vuoden yrittäjyydestä.

Yllätyksenä juhlassa julkistettiin myös Suomen Yrittäjien Suurristi nro 323: Jyrki Hakkaraiselle , joka on Varsinais-Suomen Yrittäjien puheenjohtaja ja Suomen Yrittäjien varapuheenjohtaja.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän