HALUATKO ILMOITTAA?

HALUATKO ILMOITTAA KUNNALLISLEHDESSÄ – paperilehdessä tai nettisivuillamme?
Ota yhteyttä myyntiin: ilmoitukset@kunnallislehti.fi

tai myyjät sami.lindstrom@kunnallislehti.fi     raija.kirveskari@kunnallislehti.fi

TAI soita myyntiin 02 5888652 tai -653, palvelemme mielellään

Kunnallislehti on Peimarin alueen ykkösmedia. Kansallisen Mediatutkimuksen ( KMT 2022) mittauksen mukaan Kunnallislehden lukijapeitto Paimiossa ja Sauvossa on täydet 100 prosenttia. Jokaisella painetulla lehdellä keskimääräinen lukijamäärä on 17 200. Lukijamäärä nousi vuoden takaisesta mittauksesta tuntuvasti, vaikka jo aiemminkin lukijapeitto oli Paimiossa 92 ja Sauvossa 97 prosenttia.

Painettu lehti ja digilehti tavoittavat viikossa peräti 19 000 lukijaa.
Lehti ilmestyy tiistaisin ja perjantaisin.

Me Kuntsarissa haluamme auttaa sinua ja yritystäsi menestymään. Opastamme mielellämme kaikissa ilmoitusasioissa. Suunnittelemme ja avustamme ilmoituksen toteutusta ja halutessasi välitämme sen muihin lehtiin.

Teemme säännöllisesti laajajakeluita ja teemanumeroita.

Seurat ja yhdistykset voivat ilmoittaa maksutta Kunnallislehden seuratoimintapalstoilla silloin kun tieto koskee jäsenille suunnattua toimintaa. Vuosi-, syys- tai kevätkokousilmoittelu ei palstalle kuitenkaan sovi, koska näiden kokousten ilmoittamista säätelee laki ja yleensä myös yhdistyksen omat säännöt. Myöskään kaikille avoimet maksulliset tapahtumat, joissa tapahtuu varainkeruuta eivät sovi palstalle. Nämä säännöt on luotu siksi, että mikäli verottaja tulkitsee seurapalstan tekstit ilmoitteluksi, se perii kustantajalta arvonlisäveroa, vaikkei lehti ole maksua saanutkaan.

Tiedot voi lähettää osoitteella seurapalstat@kunnallislehti.fi  Saatte automaattikuittauksen. Mahdollisissa epäselvissä tilanteissa pyrimme ottamaan yhteyttä, mikäli teksti ei sellaisenaan sovi palstalle.