KUNTSARI keskellä kylää!

Toimistomme on Paimion keskustassa, Vistantie 19 ( liikennevaloristeyksen tuntumassa).

Toimistomme on avoinna arkisin toimistoaikana. Jos ovi on lukittuna, kannattaa kolkuttaa tai tarkistaa aukiolo puhelimitse tai sähköisten kanavien kautta. Toimiston postilaatikkoon voi myös jättää viestejä.

Toimitus vastaa sekä Kuntsarin nettisivujen että Kunnallislehden paperiversion sisällöistä.

Ota rohkeasti yhteyttä joko soittamalla toimitukseen p. 02 5888650 tai sähköpostitse osoitteeseen toimitus(a)kunnallislehti.fi.

Henkilökohtaiset osoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(a)kunnallislehti.fi.

Taina Tukia päätoimittaja
p. (02) 588 8651, 050 62476
taina.tukia@kunnallislehti.fi

Aina kun lehti uutisineen herättää keskustelua, se kertoo meille tekijöille, että olemme hereillä. Mielipiteiden kirjo vie elämää ja kehitystä eteenpäin enemmän kuin tasainen hyminä. Päätoimittaja asuu Paimiossa, mökkeilee Sauvossa ja rentoutuu parhaiten luonnossa. 

 

Perttu Hemminki tuottaja, toimittaja p. (02) 588 8655
perttu.hemminki@kunnallislehti.fi

Ei mikään tekniikkanero tai urheilun huippuasiantuntija, vaikka seuraankin aktiivisesti jääkiekkoa ja formula-autoilua. Eteläpohjalainen luonteenlaatu, jota humanistinen koulutus on sopivasti pehmentänyt. Toimittajana jokamiesluokkaa pyrkien silti välttämään vauhtisokeutta ja turhaa kolarointia.

 

 

Jan Sundman, toimittaja p. (02) 588 8654, jan.sundman@kunnallislehti.fi

Erityisesti peimarilaisista ilmiöistä ja paikallisurheilusta kiinnostunut reportteri, joka hurahtaa helposti aiheeseen kuin aiheeseen. Syntynyt Piikkiössä, viettänyt lapsuuden Sauvossa ja varttunut Paimiossa. Kävi välissä myös mutkan Turussa opiskelemassa media-alaa. Toimittajana joka paikan höylä, jolle aihepiiriä tärkeämpi kriteeri uutisessa on sen paikallinen kiinnostavuus.

 

Heinimaija Hirvonen, toimittaja

p. (02) 588 8617 / heinimaija.hirvonen@kaarina-lehti.fi

Heinimaija työskentelee pääosin Kaarina-lehden toimittajana, mutta hänet tapaa toisinaan myös Kuntsarin juttukeikoilla.

Toimituksen vakituisiin avustajiin lukeutuvat myös: Jaana Pakarinen, Jari Malm, Hanna Kammi-Rahnasto, Mikko Perttunen. Yhteys toimituksen kautta.

ILMOITUSMYYNTI

Maija Aro ilmoitusmyynti

p. 02 5888652
Maija on ollut kunnallislehtiläinen jo vuosikymmenten ajan, ja niinpä hän on tullut hyvinkin tutuksi useimmille ilmoittaja- ja tilaaja-asiakkaille. Syntyperäisenä paimiolaisena Maija myös tuntee seudun ja sen yritystoimintaa laajasti. Kesällä Maija mökkeilee Sauvon Karunassa.
 
 
 

Raija Kirveskari ilmoitusmyynti

p. 02 5888653

Raija auttaa sinua etsimään sopivaa markkinointiratkaisua ja laittaa vauhtia liiketoimintaasi. Ota yhteyttä, etsitään yhdessä juuri teille sopiva ratkaisu! Kuntosali liikuttaa vapaalla.

 

Myyntijohtaja Sari Kuusinen / p. 040 539 0969/ sari.kuusinen@sss.fi

Toimitusjohtaja Jaakko Ketonen /TS- Yhtymä