KUNTSARI keskellä kylää!

Toimistomme on Paimion keskustassa, Vistantie 19 ( liikennevaloristeyksen tuntumassa).

Toimistomme on avoinna arkisin toimistoaikana. Jos ovi on lukittuna, kannattaa kolkuttaa tai tarkistaa aukiolo puhelimitse tai sähköisten kanavien kautta. Toimiston postilaatikkoon voi myös jättää viestejä.

Toimitus vastaa sekä Kuntsarin nettisivujen että Kunnallislehden paperiversion sisällöistä.

Ota rohkeasti yhteyttä joko soittamalla toimitukseen p. 02 5888650 tai sähköpostitse osoitteeseen toimitus(a)kunnallislehti.fi.

Henkilökohtaiset osoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(a)kunnallislehti.fi.

Taina Tukia päätoimittaja
p. (02) 588 8651, 050 62476
taina.tukia@kunnallislehti.fi

Aina kun lehti uutisineen herättää keskustelua, se kertoo meille tekijöille, että olemme hereillä. Mielipiteiden kirjo vie elämää ja kehitystä eteenpäin enemmän kuin tasainen hyminä. Päätoimittaja asuu Paimiossa, mökkeilee Sauvossa ja rentoutuu parhaiten luonnossa. 

 

Perttu Hemminki tuottaja, toimittaja p. (02) 588 8655
perttu.hemminki@kunnallislehti.fi

Ei mikään tekniikkanero tai urheilun huippuasiantuntija, vaikka seuraankin aktiivisesti jääkiekkoa ja formula-autoilua. Eteläpohjalainen luonteenlaatu, jota humanistinen koulutus on sopivasti pehmentänyt. Toimittajana jokamiesluokkaa pyrkien silti välttämään vauhtisokeutta ja turhaa kolarointia.

Jaana Pakarinen, toimittaja                                                   
p. (02) 588 8617, jaana.pakarinen@kunnallislehti.fi

Kuopiolaislähtöinen iloinen ja helposti innostuva toimittaja, joka muutti Varsinais-Suomeen opiskelemaan taidehistoriaa 20 vuotta sitten ja tänne jäi.  Sydäntä lähellä taide, kädentaidot, ilmiöt ja ihmiset; työn parasta antia on kuunnella ihmisten elämäntarinoita. 

Vapaa-ajan täyttää perhe, matkustelu, lukeminen ja kaikenlainen käsillä puuhastelu leipomisesta keramiikkaan.​

 

Jan Sundman, toimittaja p. (02) 588 8654, jan.sundman@kunnallislehti.fi

Erityisesti peimarilaisista ilmiöistä ja paikallisurheilusta kiinnostunut reportteri, joka hurahtaa helposti aiheeseen kuin aiheeseen. Syntynyt Piikkiössä, viettänyt lapsuuden Sauvossa ja varttunut Paimiossa. Kävi välissä myös mutkan Turussa opiskelemassa media-alaa. Toimittajana joka paikan höylä, jolle aihepiiriä tärkeämpi kriteeri uutisessa on sen paikallinen kiinnostavuus.

 

Julian Rauhaniemi, toimittaja                                                   
p. (02) 588 8669, julian.rauhaniemi@kunnallislehti.fi

Käytännössä koko elämänsä Varsinais-Suomessa asunut median monitoimihöylä, joka kiinnostuu niin taiteesta, urheilusta kuin politiikastakin. Ajattelee, että arjen pienet ilotkin ovat uutisoimisen arvoisia. Inspiroituu ihmisten tarinoista ja maaseudun rauhasta. Viihtyy vapaillaan (penkki)urheillen, saunoen ja, ammatilleen ominaisesti, kirjoittaen.

 

Toimituksen kesätoimittajat Hanna Kammi-Rahnasto ja Niko Kettunen. Molemmat toimivat muun aikana myös avustajina. Vakituisiin avustajiin lukeutuvat myös:  Jari Malm, Kaija Unhola. Yhteys toimituksen kautta.

ILMOITUSMYYNTI

Sami Lindström ilmoitusmyynti

p. 02 5888652
sami.lindstrom@kunnallislehti.fi
Sami on aloittanut Kunnallislehden myynnissä ja asiakaspalvelutehtävissä keväällä 2023.
 

Raija Korhonen ilmoitusmyynti

p. 02 5888653

Raija auttaa sinua etsimään sopivaa markkinointiratkaisua ja laittaa vauhtia liiketoimintaasi. Ota yhteyttä, etsitään yhdessä juuri teille sopiva ratkaisu! Kuntosali liikuttaa vapaalla.

 

Kaupallinen johtaja Katja Hägg
katja.hagg@ts.fi

Toimitusjohtaja Jaakko Ketonen /TS- Yhtymä