KUNTSARI keskellä kylää!

Toimistomme on Paimion keskustassa, Vistantie 19 ( liikennevaloristeyksen tuntumassa).

Toimistomme on toistaiseksi laajojen etätyösuositusten vuoksi pääsääntöisesti suljettu. Palvelemme puhelimitse ja sähköisen kanavien kautta. Toimiston postilaatikkoon voi myös jättää viestejä. ( Päivitys 12.8.2021)

Toimittajat tietenkin liikkuvat juttukeikoilla, mutta tapaaminen sovitaan etukäteen. Tapaaminen toimitukseenkin on mahdollinen turvaohjeiden mukaisesti toteuttaen.

Toimitus vastaa sekä Kuntsarin että Kunnallislehden sisällöistä.

Ota rohkeasti yhteyttä joko soittamalla toimitukseen p. 02 5888650 tai sähköpostitse osoitteeseen toimitus(a)kunnallislehti.fi.

Henkilökohtaiset osoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(a)kunnallislehti.fi.

Taina Tukia päätoimittaja
p. (02) 588 8651, 050 62476

Työnilo syntyy varmimmin sitä kautta, että uutiset herättävät lukijat ja toimitukseen tulee yhteydenottoja, sekä ruusuja että risuja. Mitä enemmän lehti herättää keskustelua, sitä parempi! Mielipiteiden kirjo vie elämää ja kehitystä eteenpäin enemmän kuin tasainen hyminä. Taina asuu Paimiossa ja mökkeilee Sauvossa.

Jaana Pakarinen ma. toimittaja

 p. (02) 588 8654

Savolaistaustainen taidehistorioitsija, joka on toiminut kymmenen vuotta vapaana toimittajana. Jaana rakastaa kuunnella ihmisten elämäntarinoita ja innostuu helposti uusista asioista, ilmiöistä ja harrastuksista. Sydäntä lähellä myös kaikenlaiset kädentaidot, kirjat ja kulttuuri. 

 

 

 

Perttu Hemminki toimittaja p. (02) 588 8655

Ei mikään tekniikkanero tai urheilun huippuasiantuntija, vaikka seuraankin aktiivisesti jääkiekkoa ja formula-autoilua. Eteläpohjalainen luonteenlaatu, jota humanistinen koulutus on sopivasti pehmentänyt. Toimittajana jokamiesluokkaa pyrkien silti välttämään vauhtisokeutta ja turhaa kolarointia.

 

 

Maria Kesti, tuottaja Kaarina-lehti

Maria Kesti on toimituksen vakituinen ammattilaisapu. Maria asuu Paraisilla omakotitalossa, ja perheeseen kuuluu puoliso ja kolme lasta.

 

Toimituksen vakituisiin avustajiin lukeutuvat myös: Jari Malm,  Jaana Pakarinen ja Jan Sundman, Anni Himberg. Yhteys toimituksen kautta.

ILMOITUSMYYNTI

Maija Aro ilmoitusmyynti

p. 02 5888652
Maija on ollut kunnallislehtiläinen jo vuosikymmenten ajan, ja niinpä hän on tullut hyvinkin tutuksi useimmille ilmoittaja- ja tilaaja-asiakkaille. Syntyperäisenä paimiolaisena Maija myös tuntee seudun ja sen yritystoimintaa laajasti. Kesällä Maija mökkeilee Sauvon Karunassa ja talvella matkustaa eri puolilla maailmaa.
 
 
 

Raija Kirveskari ilmoitusmyynti

p. 02 5888653

Raija auttaa sinua etsimään sopivaa markkinointiratkaisua ja laittaa vauhtia liiketoimintaasi. Ota yhteyttä, etsitään yhdessä juuri teille sopiva ratkaisu! Kuntosali liikuttaa vapaalla ja aika kuluu myös nuorison kanssa jäähallilla ja ratsastustallilla.

 

 

 

Myyntijohtaja Sari Kuusinen / p. 040 539 0969/ sari.kuusinen@sss.fi

Toimitusjohtaja Jaakko Ketonen /TS- Yhtymä